Semestern snart över

Lövviken från brygganDet har varit två hårda veckor med nästan non-stop jobb för mig, min far och hans vänner att flytta från en stuga som varit i familjens ägo sen 64 år till en fyrrummare. Förutom de två första dagarna så har det varit soligt och varmt. Synd bara att man kånkade omkring på lådor och sorterade järn. Men nu är det gjort och jag kan pusta ut inför nästa semester.

Stort, stort enormt tack till att alla som har hjälpt till med att städa, burit och sorterat. Utan er hade familjen Lindqvist gått i graven efter första veckan.

Knasigt hur fort semestern tar slut. Känns som att jag nyss klev av planet, men det är väl så det är. Jag flyger ner på fredag till stockholm och ska försöka trösta mig med lite laserdome och kanske en öl efter det. Sen börjar en ny peppande period då jag ska slå webben med häpnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *