Fifa football 03

Eftersom jag prenumenerar på xBox-spel via spelgalen.nu (akta! rekrytering pågår) för 200 spänn i månaden så har jag ett spel hemma som jag sen skickar tillbaka när jag har ledsnat. Bra om jag inte riktigt vet vilket spel som jag kommer att gilla. Till exempel avskydde jag Shenmue 2 som fått bra kritik. Tråkigt att köpa ett sånt spel för 600kr, istället för att skicka tillbaka det och få ett nytt.

Just nu har jag mitt första fotbollspel hemma sen.. ja sen Sensible Soccers var det bästa på C64:an, Fifa football 2003. Har nyss återfått kontroll över andningen efter två paniska timmar. Har aldrig gillar fotbollsspel, trodde jag, men det kanske inte är så konstigt om man inte har spelat något. Är allmänt ointresserad av sport i huvudtaget, kanske en vm-final då och då. Men det här var kul, så kul att jag började skrika i fåtöljen om vilka klantarslen jag hade i laget, att motståndaren filmar, att Ronaldo som ut som en kyckling utan hår o.s.v.

Låter Anna spela lite Elder scrolls III: Morrowind, så att jag kan få tillbaka mitt blodtryck och läsa i manualen om hur man egentligen vinner en nickduell.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged by Stojg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *